Gaming

HDMI is de afkorting voor High Definition Multimedia Interface. Deze kabel zorgt ervoor dat audio en video van je (handheld) apparaten naar een groter scherm gebracht worden. Deze kabel hoeft niet via de muur en de grond naar de meterkast, maar steek je simpelweg in je XboX, Playstation of ander gaming device. Het is een handige kabel waarmee je alles op een groot scherm kunt bekijken of spelen, zonder dat er kwaliteit verloren gaat.

Hdmi dvi kabel

Hdmi naar dvi, deze kabels zijn vaak nodig. Het is een hdmi kabel met een dvi aansluit kabel. De kabels gaan meestal beide kanten op. Je kunt dus zowel hdmi converteren naar dvi en vice versa. Het zijn ook een soort kabels die perfect zijn om je pc of laptop op je televisiescherm aan te sluiten. Ze zijn wel alleen geschikt voor beeld.

Kabels om te gamen

Om te gamen heb je meestal nog steeds kabels nodig. Natuurlijk hangt het af van het apparaat waarop je gamed. Een computer of laptop is meestal al verbonden via een of andere kabel. Een tablet en telefoon zijn juist draadloos. Een ander toestel waarop vaak gegamed wordt is natuurlijk de televisie. Er zijn verschillende gaming devices die via de televisie werken, zoals de xbox, de playstation en de nintento wii. De consoles van deze apparaten zijn weliswaar draadloos en werken op accu, maar het apparaat zelf zal toch ingestoken moeten worden met (meestal) een hdmi kabel.

Playseat.nl

Artikelen

Nintendo Wii kabels

Een van de grootste concurrenten van zowel de Xbox als de Playstation is de Nintendo Wii. De Wii is ook een spelcomputer, waarvan het bijzondere de afstandsbediening is. Het is een soort controller. Het is ook mogelijk om de Wii te gebruiken zonder controller, via een virtuele console. Je staat dan bijvoorbeeld op een mat waar elektronica in

Lees meer...

Xbox 360 kabels

Een ander apparaat waarvoor een hdmi kabel nodig is, is de xbox. De meest gebruikte xbox op dit moment is de Xbox 360. Het is een spelcomputer en de grootste concurrent van Sony's Playstation. Mensen kunnen tegen elkaar spelen met een Xbox. Het werkt ook met controllerss. De xbox 360 is kleiner dan de oudere xbox versies.

Xbox

Lees meer...

Playstation kabels

Playstation is een serie spelcomputers en draagbare spelcomputers van Sony. Je gebruikt controllers als een soort toetsenbord om het spel via je televisie te kunnen spelen. In sommige gevallen is er een handheld, dan is het scherm in de console ingebouwd. Playstation 3 was de derde versie van Sony's Playstation reeks. Een vernieuwende spe

Lees meer...