Laptops Computers

Als je een laptop koopt krijg je daar meestal de kabels bij. Toch kan het zijn dat je soms een nieuwe kabel nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je konijn je oude kabel heeft doorgebeten, je je oude kabel verloren bent of je een langere kabel wilt. Je nieuwe laptop kabel moet goed op je laptop passen; ze moeten compatibel zijn. Met een laptopkabel wordt meestal een oplader bedoeld. Bekijk altijd de afmetingen van een kabel en bepaal zo of de kabel op je laptop past. Vergeet niet te kijken naar het gehalte Watt en Volt; anders blaas je je laptop op! Andere laptopkabels zijn een internet kabel of een USB kabel.

Computerkabels

Voor de PC zijn verschillende computerkabels verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een verlengkabel of een VGA kabel. Natuurlijk bestaat er ook nog de internetkabel voor de computer. De VGA kabel wordt gebruikt om je monitor aan je computer te koppelen. Je kunt een VGA kabel ook gebruiken om een ander scherm aan je computer te koppelen, zoals een beamer of televisie. Een andere computer kabel is de USB kabel en de micro USB kabel, waarmee je andere apparaten zoals je printer, telefoon of muis aan je PC kunt koppelen.

Internetkabel

In het begin van de internettijdperk werd een internetkabel gebruikt om je computer of laptop te verbinden met het wereldwijde web. Tegenwoordig gebruiken de meeste computers en laptops wifi (draadloos internet). Je hebt echter nog steeds een internet kabel nodig die je router of modem met het internet verbindt. Niet iedere internet kabel heeft dezelfde snelheid. Bepaal zelf welke snelheid je nodig hebt en let hierop bij het kopen van een internetkabel!

Kabel nodig voor LED PLASMA of Audio ?

Artikelen

USB/Mini USB

We hebben hem al meerdere malen aangehaald op andere plekken op onze website, maar nu behandelen we hem apart: de USB kabel. Voor sommigen klinkt deze kabel misschien iets bekender dan de andere kabels die we hebben behandeld op onze site. Dit kan komen omdat de eerste versie al in 1996 werd geproduceerd. USB kabels zorgen er in ieder geval v

Lees meer...

Telefoon/tablet

Een telefoonkabel, je zou het bijna ouderwets noemen. Een vaste huistelefoon, die nog met een kabel aan de muur verbonden is. 50 plussers hebben ze nog wel, maar de jeugd gebruikt ze steeds minder. Toch bestaan ze nog wel. Ook moderne huistelefoons maken vaak nog gebruik van een telefoonkabel. Hoewel het toestel zelf draadloos is, is de lader

Lees meer...