Nintendo Wii kabels

Een van de grootste concurrenten van zowel de Xbox als de Playstation is de Nintendo Wii. De Wii is ook een spelcomputer, waarvan het bijzondere de afstandsbediening is. Het is een soort controller. Het is ook mogelijk om de Wii te gebruiken zonder controller, via een virtuele console. Je staat dan bijvoorbeeld op een mat waar elektronica in is ingebouwd zodat je op je scherm ziet wat je doet. Maar welke Wii kabel heb je dan nodig?

Wii component kabel

De Wii component kabel is een soort HD kabel. Hij zorgt voor uitstekend beeld van hoge, HD kwaliteit. Zowel beeld als geluid worden overgebracht via deze kabel. Je hebt dus maar één kabel nodig. Let er uiteraard wel op dat je Wii en je televisiescherm een aansluiting moeten hebben voor een Wii component kabel.

Wii hdmi kabel

Andere Wii kabels zijn de Wii hdmi kabel. De meeste nieuwere televisies hebben een hdmi aansluiting en de Nintendo Wii heeft dat ook. Je kunt de HDMI kabel in beide apparaten insteken en zo zijn de apparaten gekoppeld. Wat er op je Wii gebeurt zie je op een groot televisiescherm namelijk het beste!

Playseat.nl