KabelKoerier.nl

KabelKoerier is een zeer gespecialiseerd bedrijf met een groep van 12 medewerkers. Wij zijn het bekendst vanwege onze offline uitgave van de KabelKoerier welke een aantal jaren geleden gestopt is. De online markt is namelijk veel beter te benutten dan de offline markt en wij willen geen kabelliefhebber mislopen! Het doel van onze site is om jullie te informeren over de verschillende soorten en typen kabels online en kabel accessoires die tegenwoordig bestaan. Voor welk apparaat is welke kabel geschikt en hoe moet je deze gebruiken? Dit en meer lees je op onze site KabelKoerier.nl.

Liefde door en voor kabels

Onze liefde voor kabels en kabel accessoires is ontstaan door kabels. Je leert er alleen van te houden door ermee bezig te zijn. Van thuis uit ermee opgegroeid of op school ermee gespeeld. Iedereen hier heeft zijn eigen verhaal en die verhalen hebben maar één ding in gemeen: wij houden van kabels! We zullen je op deze website echter niet lastig vallen met de technische details van kabels. Wij merken namelijk dat de meerderheid van onze bezoekers hier niet in geïnteresseerd is.

Kabels wegwerken

Hoewel we van kabels houden en lezen over kabels online ontzettend interessant is, willen we ze eigenlijk het liefste wegwerken. Tegenwoordig is dat echter bijna niet meer nodig om dat nieuwe kabels kort en handig zijn. Ze hoeven niet meer in de muur, onder de grond en via andere kanalen getrokken te worden. Gewoon even insteken, en als je de kabel niet meer nodig hebt uittrekken.

Alle kabels kopen bij Kabeltje.com